۸ قسط طلب مردم ایران از سران فتنه و فتنهگران
اظهارات برخی چهرههای سیاسی اصلاحات مانند محمدرضا خاتمی مبنی بر اینکه "از طلب سال 88 خود گذشتیم" باعث شد کمپینهای مختلفی با مشارکت گسترده و قابل توجه بسیاری از کاربران شبکههای اجتماعی با عنوان «فراموش نمیکنیم» راهاندازی شود و بسیاری با اشتراک گذاشتن تصاویری از سال 88 و هزینههایی که سران فتنه برای مردم به وجود آوردند، در تلاش هستند تا وقایع اسفبار پس از انتخابات 22 خرداد 88 را بازخوانی کنند.
* * *
برای بررسی بیشتر طلبهای مردم از سران فتنه 88، گوشهای از اقساط طلب مردم را از سران فتنه در زیر بازخوانی میکنیم:
قسط اول طلب مردم: اتهام دروغ «تقلب» و هتک حیثیت عوامل اجرایی انتخابات
محوریترین مباحث مطرح شده توسط آیت الله علم الهدی در دیدار با رسانه ها
بیانیه سران فتنه پس از گذشت 5 سال نشان میدهد هنوز پای حرف خود هستند، بنابراین به منظور پیشگیری از جرم باید حصر ادامه پیدا کند
حماسه 9 دی یک نقطه عطف در بصیرت سیاسی بود
فتنه 88 برای ما تولید هزینهکرد و هزینههای بسیاری را در ابعاد مختلفی دادیم
حماسه 9 دی صرف نظر از اینکه مانع پیروزی دشمن شد به یک برگ سفیدی در تاریخ انقلاب و کشور تبدیل شد
دادستان کل کشور:
حصر فتنهگران یک اقدام تامینی است نه قضائی
حجتالاسلام سید ابراهیم رئیسی افزود: اینکه عدهای جاهل میگویند فتنه ۸۸ دعوای سیاسی بوده و با ختم صلواتی مساله حل میشود، ما صلوات را ختم میکنیم اما ظلم آنها را فراموش نمیکنیم
حجتالاسلام سید ابراهیم رئیسی در مراسم گرامیداشت حماسه هشت دی مردم اصفهان افزود: کسانی که در انتخابات 88 رأی نیاوردند، ظرفیت رأی آوردن را نداشتند. چرا برخی آقایان برای دشمن جای پا ایجاد کردند؟ چرا صف خود را از دشمن جدا نکردند و اعلام نکردند که در خط کشیهای خود نظام سلطه مورد غفلت آنها و طرفداران آنهاست؟
سیدحسین رهجو مشهور به میرحسین موسوی در 11اسفند 1320 در خامنه از توابع استان آذربایجان شرقی متولد شد. پدرش سید اسماعیل از تبریز و از بازرگانان چای بود. میرحسین پس از پایان دوره دبیرستان، در سال 1337 به تهران آمد و در سال 1348 در رشته معماری دانشگاه ملی ایران(شهید بهشتی) فوق لیسانس خود را دریافت نمود. در اواخر دهه چهل و اوایل دهه پنجاه با گروههای ملی –مذهبی همچون نهضت آزادی آشنا شده و بدین واسطه در جلسات علی شریعتی در حسینیه ارشاد تهران حضور پیدا کرد. وی همچنین در تاسیس جنبش مسلمان مبارز با حبیب الله پیمان همکاری کرد. موسوی در سال 1348 در حالی که فارغ التحصیل شده بود، در نمایشگاه نقاشی زهره کاظمی(با نام مستعار زهرا رهنورد) با او آشنا و ازدواج کرد.
عمده فعالیت سیاسی که در قبل از انقلاب از این زوج ثبت شده است، شرکت در نشستهایی است که در شرکت سمرقند برگزار میشد. شرکت سمرقند شرکتی بود که میرحسین و دوستانش آن را تاسیس کرده بودند و هدف نشستهای آنها، اقدامات سیاسی و ابراز نظرات مخالف رژیم پهلوی بود.
استراتژی و اهداف
حذف رهبری و ولایت فقیه
خاتمی:
(در راهپیمایی غیرقانونی ۲۵/۳/۸۸) باور داشته باشید که رهبری از این جمعیت ترسیده است و همین نقطه درست جای فشار وارد کردن است.
موسوی خوئینیها:
ما باید بیاییم و توان بگذاریم به هر قیمتی [...] را از تخت پایین بکشیم. او باید بفهمد که این مملکت این طور نیست که ایشان باشد و هر جور بخواهد آن را به هر سمتی بکشاند. خاتمی و یارانش بالاخره کلی تجربه دارند.
ابطحی:
آقای خاتمی بر این باور بود که اگر در این انتخابات احمدینژاد سقوط کند، عملاً رهبری حذف میشود. اگر به هر قیمتی و به هر شکلی اصلاحات دوباره به حوزه سیاسی و اجرایی کشور بازگردد، دیگر رهبری اقتداری در جامعه نخواهند داشت.
ابطحی: